O namaUvjerite se i sami zašto smo najbolji i ukažite nam vaše povjerenje !!!

 O nama:


Firma AB Transfer d.o.o. Živinice je registrovana u Općinskom sudu Živinice kao društvo sa ograničenom odgovronošću čija je osnovna djelatnost iznajmljivanje i davanje u zakup motornih vozila lake kategorije. Firma se pored najma motornih vozila bavi i prevozom putnika u domaćem i međunarodnom saobračaju. Modernim voznim parkom i stručnom osposobljenošću naših vozača garantujemo sigurnu i udobnu vožnju na svim relacijama. Sva naša vozila su opremljena dvozonskom klimom i webasto grijanjem.

 Široku ponudu naših usluga čine:


  • Organizovanje jednodnevnih izleta (turističke destinacije unutar zemlje)
  • prevoz na rafting (Neretva, Una)
  • prevoz na seminare, sajmove, godišnjice ili neke druge prilike po vašim željama
  • transfer putnika sa aerodroma u zemlji (Tuzla, Sarajevo, Mostar, Banja Luka) i regiji (Beograd SRB., Zagreb, Split, Dubrovnik CRO.,)
  • Iznajmljivanje na duži ili kraći period kombi vozila sa vozačem
  • prevoz sportskih klubova, kuturno umjetničkih društava i dr. udruženja


Posebno iz naše ponude izdvajamo svakodnevni transfer putnika sa aerodroma Tuzla za gradove: Doboj, Banja Luka, Kozarac, Prijedor i Sanski Most. Trenutno pratimo sve letove iz Švedske (Gothenburg, Malmö, Stockholm) za Tuzlu. Bez dodatnih zadržavanja kombiji saobraćaju odmah po prijemu putnika.


 

Vizija:


Naša vizija je da budemo sinonim za firmu koja stalno postavlja više standarde u oblasti prevoza putnika. Da budemo sinonim za firmu koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.


Misija:


Svojom ponudom usluga stvoriti najbolje uslove za putnike. Uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu putnicima u ugodnom okruzenju.


Cilj:


Osigurati siguran i pouzdan prevoz (transfer) putnika do željene destinacije.

Razviti natjecateljski duh i osigurati zdravo okruženje među zaposlenima.

Osigurati najpovoljnije cijene usluge za naše korisnike.